Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļas gabaliņi mērcē ar rīsiem gardēžiem

Vistas gaļas gabaliņi mērcē ar rīsiem gardēžiem

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 1 ēdamkarote saldkrējuma sviests
  • 2 nelieli sīpoli (var iztikt arī ar vienu)
  • 4 ēdamkarotes Tikka Masala pasta
  • 2 vidēji lieli gab. vistas fileja
  • 2 tomāti
  • 1 tējkarote cukurs (ieteicams brūnais)
  • 50 mililitri ūdens
  • 100 mililitri saldais krējums
  • Basmati rīsi piedevās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Sīpolu sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Tomātu nomizo un sagriež kubiņos.
    Tomātu nomizo un sagriež kubiņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  4. Vidēji lielā katliņā ar vāku izkausē sviestu un viegli apcep sīpolus.
    Vidēji lielā katliņā ar vāku izkausē sviestu un viegli apcep...

    FOTO: Ilze Eiduka

  5. Iemaisa Tikka Masala pastu un maisot cep aptuveni trīs minūtes.
  6. Pievieno vistu un visu labi apmaisa.
  7. Ik pa laikam apmaisot, cep pāris minūtes.
    Ik pa laikam apmaisot, cep pāris minūtes.

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. Pievieno tomātus, cukuru un ūdeni.
  9. Visu labi apmaisa un sautē gaļu 15 - 20 minūtes.
  10. Nogriež liesmu un pievieno saldo krējumu.
  11. Visu labi apmaisa.
    Visu labi apmaisa.

    FOTO: Ilze Eiduka

  12. !!! Pasniedz siltu kopā ar basmati rīsiem.
    !!! Pasniedz siltu kopā ar basmati rīsiem.

    FOTO: Ilze Eiduka

  13. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA