Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Skābo kāpostu biezzupa

Skābo kāpostu biezzupa

FOTO: Māra Brence

Kolekcijas: Veģetārās
Laukos plīts, krāsns jākurina katrā ziemas dienā. Paēd brokastis, sagatavo kāpostu biezzupas katliņu, uzvāri uz plīts, pēc tam ieliec karstajā cepešplītī un aizmirsti līdz pusdienlaikam. Vakarpusē izņem no cepeškrāsniņas lielisku, smaržīgu biezzupu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Skābie kāposti 1/2 l
  • Auzu pārslas 5 ēd.kar
  • Žāvētas aprikozes saujiņa
  • Ķiploki 4 daiviņas
  • Smaržīgie pipari 5 gab
  • Cukurs
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Ūdens 1/2 l
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. Visu uzvāra, tad liek katliņā ar vāku malkas plīts karstā cepeškrāsnī un aizmirst uz apm 5 stundām. Plīts sen izkurējusies, bet zupa savā nodabā izvārās gatava un smaržo visa virtuve.
  2. Sevišķi labi garšo aukstā laikā, pēc krietnas darba dienas svaigā gaisā. :)
    Sevišķi labi garšo aukstā laikā, pēc krietnas darba dienas s...

    FOTO: Māra Brence

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA