Paprikas gredzentiņi

Sastāvdaļas

  • 1 sarkanā paprika
  • 1 ola
  • 200 g biezpiena
  • 1 tējkarote mīksta sviesta
  • Dilles, pētersīļi, loki, sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku nomazgā un nogriež ”vāciņu”. Uzmanīgi izņem sēklas. Izvāra olu.
  2. Biezpienu samaisa ar sviestu. Nomazgā un smalki sagriež zaļumus, sajauc ar biezpiena masu, pievieno sāli un piparus. Papriku līdz pusei piepilda ar biezpiena masu, izlīdzina, tad vidū ievieto olu un virsū liek atlikušo biezpienu. Papriku uz 2 stundām ievieto ledusskapī. Pēc tam griež šķērsām apmēram 1 cm biezās ripiņās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi