Sākums > Receptes > Salāti

Tomātu - jogurta salāti

2005. gada 10. maijs
Foto: Liene
Pagatavošana
1 min
1. Ķiploka daiviņu pārgriež un ar sagrieztajā, pusītēm nosmērē salātu šķīvi.
2. Tomātus nomazgā, sagriež 6-8 daļās. Baziliku nomazgā, atdala lapiņas, lielākas var pārgriezt uz pusēm.
3. No jogurta, brinzas un biezpiena pagatavo biezeni, pievieno sāli, piparus pēc garšas. Gatavo masu liek šķidrumā.
4. Tomātus baziliku sakārto šķīvī apkārt biezenis.
5. Šo recepti var uzlabot pēc savas vēlēšanās – gatavot no redīsiem, paprikas, gurķiem un puķkāpostus. Salātiem var pievienot arī pupiņas, rīsus, kabačus, riekstus.
Uz augšu