Pavedinošie cepumi

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • ½tējk. cepamā pulvera
  • 75 g cukura
  • 1 pac. van.cukura
  • 125 g margarīna
  • 150 g sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 1 olas baltums
  • 50 g pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā iesijā miltus kopā ar cepamo pulveri, pievieno cukuru un van.cukuru, 2ēd.k. ūdens, margarīnu, riekstus un sastrādā gludu mīklu. 30min. patur ledusskapī, izveltnē3mm biezās plāksnēsun izspiež figūriņas. Tās liek uz ietaukotas plāts un cep 8-12 min. 175°C. Olu baltumu saputo ar pūdercukuru un dekorē cepumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi