Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa un zemesriekstu karijs

Cūkgaļa un zemesriekstu karijs

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 ēdamkarote augu eļļa
  • Saišķis lociņi
  • Saišķis koriandrs
  • 400 grami cūkgaļas fileja
  • 2 paciņas (2 x 50 grami) sarkanā karija pasta
  • 4 ēdamkarote zemesriekstu sviests
  • 1 ēdamkarote brūnais cukurs
  • 1 ēdamkarote sojas mērce
  • 1 bundža (400 mililitri) kokosriekstu piens
  • 200 mililitri ūdens
  • 1 burciņa kukurūzas vālītes
  • 1 bundžiņa bambusa dzinumu
  • Sula no 1 laima
  • Jasmīnu rīsi - piedevās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakapā lociņus un koriandru, cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos.
    Sakapā lociņus un koriandru, cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos...

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Uzkarsē katlā eļļu un pievieno kapātu koriandru un lociņus.
  3. Maisot karsē 1 minūti.
  4. Pievieno cūkgaļu un maisot cep apmēram 5 minūtes, kamēr tā sāk brūnēt.
    Pievieno cūkgaļu un maisot cep apmēram 5 minūtes, kamēr tā s...

    FOTO: Ilze Eiduka

  5. Pievieno sarkano karija pastu un zemesriekstu sviestu.
    Pievieno sarkano karija pastu un zemesriekstu sviestu.

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Pēc 30 sekundēm pievieno cukuru, sojas mērci, kokosriekstu pienu un ūdeni.
  7. Visu labi apmaisa un vāra 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  8. Pievieno kukurūzas vālītes un bambusa dzinumus.
  9. Palielina karstuma padevi, vāra 3 minūtes, mērcei burbuļojot.
  10. Pievieno laima sulu un visu labi apmaisa.
    Pievieno laima sulu un visu labi apmaisa.

    FOTO: Ilze Eiduka

  11. !!! Pasniedz siltu, apkaisītu ar kapātu koriandru un kopā ar jasmīnu rīsiem.
    !!! Pasniedz siltu, apkaisītu ar kapātu koriandru un kopā ar...

    FOTO: Ilze Eiduka

  12. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas