Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
C
Ciklops
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es maltās gaļas vietā izvēlējos liellopu malto gaļu. Tās "sausums" apvienojumā ar ķirbīša mīkstumu un "sulīgumu" manuprāt bija ideāls tandēms. Ķirbīti rīvēju uz vidējas rīves. Miltus piebēru tikai mazlietiņ - kādas 2 karotes. Olas arī olas iesitu tikai 2 - kotletes labi turējās kopā arī tāpat. Kariju manuprāt pat nevajadzēja - vajadzēja vairāk piebērt parastos maltos piparus. Cepu cepeškrāsnī 200 grādos līdz gatavībai. Rezultāts priecēja acis. Tā kā esmu gaļ-mīlis - man ķirbīša specifiskā piegarša mazliet traucēja - nosita baudījumu. Krēmzupās un pildītā ķirbītī man ķirbis garšo, bet te kaut kas nebija - bet tās ir manas garšas kārpiņas kurām kaut kā pietrūka. Šo recepti vēlreiz kaut kad atkārtošu - pievienošu mazliet klāt rīvētu ingveru pikantumam , varbūt pat mazliet sieru un cepeškrāsnī pannā pielikšu klāt pāris rozmarīna zariņus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti gardi sanāca :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes