Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spagetti alla carbonara ar sēnēm, sīpoliem un papriku

2013. gada 9. janvāris
Foto: Eve Abbet
Pagatavošana
40 min
1. Smalki sagriež sīpolus, papriku, sēnes, ja izmanto kūpinātu gaļu pancetta vietā sagriež vienāda lieluma kubiņos kā papriku un sīpolus.
2. Sīpolus liek cepties, pievieno garšvielas pēc garšas.
3. Kad sīpoli viegli zeltaini pievieno gaļu, cepj kamēr viegli kraukšķīga, pievieno papriku, atstāj karsēties uz lēnas uguns 5 minūtes lai paprika paliek nedaudz mīksta.
4. Uz atsevišķas pannas apcepj sēnes, nolej šķidrumu ja tads izveidojies cepjot sēnes un pievieno sīpoliem, gaļai, paprikai.
5. Nogriež uguni un atstāj uz neilgu laiku.
6. Vāra spagetti 5-10 min kamēr mīksti, nokāš.
7. Olas samaisa ar saldo krējumu un garšvielām, viegli sakuļ.
8. Ja mājās ir liela panna spagetti, sēnes, sīpolus, gaļu, papriku liek pannā, pievieno sakulto saldo krējumu ar olām.
9. Visu maisa kamēr ola kārtīgi izcepta.
10. (Ja nav piejama liela panna visas sastāvdaļas sadala uz pusēm un cepj divās daļās)
11. Pārkaisa ar sieru.
12. Labu apetīti!
Uz augšu