Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptas plūmes ar marcipānu un portvīnu

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 gab. lielas plūmes
  • 300 g marcipāna masa
  • 4 gab. vaniļas pākstis
  • Nedaudz sviests
  • 130 g portvīns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Plūmēm ar nazi izņem kauliņus.
  2. Marcipāna masu saveļ divpadsmit līdzīga lieluma bumbiņās, katru iespiež plūmes viducī.
  3. Katru vaniļas pāksti pārgriež gareniski, tad trīs daļās. Katru iesprauž marcipānā.
  4. Plūmes kārto ar sviestu viegli ietaukotā cepamajā traukā un ielej tajā portvīnu.
  5. Cep krāsnī 190 grādu temperatūrā apmēram piecpadsmit minūtes, līdz plūmes ir mīkstas.
  6. Pasniedz siltas.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas