Komentāri par: Vienkāršās kartupeļu pankūkas ar kartupeļu cieti

Svetlana 2016. gada 29. aprīlis 13:32
mmm, garsigi paldies par recepti !!! :)
Kalpotāja 2016. gada 31. janvāris 12:52
Ko darīt ar to cieti kas tur nosēžas izmantot to vai pašam savu??????????
Sanita 2015. gada 6. novembris 10:33
Sulu lej ara,izmanto tikai cieti kas no sulas,nosedusies.ja sulu atliesi atpakal,tad kartupelu pankukas sanaks tumsas neviss zeltaini brunas.
Aga 2015. gada 3. oktobris 18:29
To cieti, kas izveidojusies no sulas, jāpieliek pie sarīvētajiem kartupeļiem. Sulu, cik sapratu, var liet izlietnē.
Anita Torne 2015. gada 16. augusts 09:52
Sulu var dzert pusglazi tuksa dusa,ja sap kuñgis
Anita Torne 2015. gada 16. augusts 09:50
Vel japieliek sals,nedaudz majonèzes
kitija 2015. gada 26. februāris 15:06
loti giarsigi sanaca. dosu padomu citiem izmantojiet logisko domasanu
zane 2015. gada 15. janvāris 18:10
Sulu jalej ara, bet kartupelu cieta,kas nosedusies jauc kopā ar. Ar sariestajies kartupeliem
Laupītājs 2015. gada 13. janvāris 15:44
Ko darīt ar sulu ???????????????????
kakis 2014. gada 25. janvāris 18:54
janem zilie kartupeli?
Edgars 2013. gada 3. decembris 00:01
Ko darit ar nospiesto sulu. Kad kartupelu ciete nosezas tad jalej ar kartupeliem vai jaizmanto to cieti un nelliet sulu atpakal?
nikolaijs 2013. gada 26. maijs 05:52
,,Kad ir sarīvēts tad jānospiež sula citā bļodā.Sula jāatstāj lai nosēžas kartupeļu ciete.,,

Tā sula tad ir jālej atpakaļ?
Viktorija 2013. gada 30. aprīlis 19:07
apraksts super: vienkarsi un atri! paldies :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes