Biezpiena cepumi

Sastāvdaļas

  • 200 g sausa biezpiena
  • 200 g kv.milti
  • 200 g sviests
  • 100 g cukurs
  • 1 ola
  • Naža gals sāls,dzeramā soda
  • 1 tējk. citronu sulas
  • Rīvēta citrona miziņa
  • Marmelāde

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltiem pievieno cukuru, sāli, sviesta piciņas, sadrupinātu biezpienu, citronu sulā izšķīdinātu dzeramo sodu, citronu miziņu, olu. Ar nazi krustām šķēsām mīklu sakapā,līdz tā sāk lipt kopā. Samīca, 30 min. patur ledusskapī. Mīklu izrullē 3 mm biezu, sagriež apmēram 5 cm lielos trīsstūros. Uz platākā gala uzliek marmelādes gabaliņu un satin rullītī.Pārziež ar olu un cep cepeškrāsnī. Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi