Kolrābju zupa ar svaigiem un skābajiem kāpostiem un vistu

Pēc Ziemassvētku labumiem gribas ko vieglu, skābenu. No svētku galda bija palikuši bik sautētie kāposti un tā radās šī ideja.
Zupai ir ļoti apburoša garša, to dod seleriju lapas.
Iesaku nogaršot!

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 gab. vidēja lieluma kolrābis
  • 3 gab. kartupeļi
  • 3 ēd.kar. skābi, sautēti kāposti
  • 1 gab. sīpols
  • 2 daiviņas ķiploks
  • 1 gab. svaigas vistas šķinķītis
  • 2 ēd.kar. olīveļļa
  • 1 ēd.kar. sviests
  • Sāls
  • Cukurs
  • 1.5 l ūdens
  • 1 tējkarote kaltētas seleriju lapas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā liek sviestu, gaļu, sīpolus, ķiplokus un strauji apcepina.
  2. Uzlej ūdeni.
  3. Pieliek dārzeņus. Garšvielas un garšaugus.
  4. Vāra gatavu.
  5. Kad zupa gatava, pieliek skābos, sautētos kāpostus un olīveļļu.
  6. Ēdot var pielikt skābu krējumu, vai citrona sulu, vai bik skābo kāpostu sulu.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi