Komentāri
20
Jaunākie
Vecākie
Super mīkla, uzrūga lieliski. Cukuru gan liku tikai 1/4 glāzes un pildījumu pa savam taisīju, bet pats galvenais ka mīkla izdevās 😊 paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt
Loti laba recepte, pameginaaju..iepatikaas..un tagad visu laiku taisisu jo loti miksti piradzini sanaca pat 3 dienas ...paldies :)
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti laba recepte...paldies! :)
Vērtējums
Atbildēt
Vai 1/2 glāze cukura ir vairāk kā 3/4 glāzes cukura?
Laikam domāts, ka pīrādziņiem (mīklai) jāpievieno 1/4 glāzes cukura un saldajai mīklai 1/2 glāze cukura.
Piedodiet, ja es kļūdos!
Laikam domāts, ka pīrādziņiem (mīklai) jāpievieno 1/4 glāzes cukura un saldajai mīklai 1/2 glāze cukura.
Piedodiet, ja es kļūdos!
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca burvīgi pīrādziņi!! Diezgan saldi un mīksti 3 dienas. vienīgi pēc šiem daudzumiem sanāk ļoti, ļoti daudz pīrādziņi. Jau tā paņēmu 2/3 no visām mērvienībām, tāpat 4 pannas sanāca :D.
Vērtējums
Atbildēt
Loti garsigi piradzini:)))paldies man loti iepatikas :))nam,nam!!!paldies !tagad vienmer cepsu pec sia receptes:)
Vērtējums
Atbildēt
Mikla labak gatavot bez olas, Tad ta ir mikstaka. Un pildijumu taisiju vienkarsaja varianta - gala+sipoli+ garsvielas +krejums, neko necepot.
Vērtējums
Atbildēt
Liels paldies par recepti sanāca ļoti garšīgi pīrādziņi.☺
Vērtējums
Atbildēt
Recepte ļoti laba.Pat mani kolēģi vācieši palūdza iztulkot.Ēda un slavēja.
Vienu Porciju izcepu šādi- 2 sīpoli,cauraugusi žāvēta Latvijas gaļiņa,2-3 vārītas smalki sakapātas olas,pipariņi.Sanāca pat vēl garšīgāk!
Vienu Porciju izcepu šādi- 2 sīpoli,cauraugusi žāvēta Latvijas gaļiņa,2-3 vārītas smalki sakapātas olas,pipariņi.Sanāca pat vēl garšīgāk!
Vērtējums
Atbildēt
ļoti laba recepte. Mīkla uzrūga ļoti labi, varbūt varēja likt klāt nedaudz mazāk cukura, bet kopumā dikti gardi pīrāgi sanāca.
Vērtējums
Atbildēt
Labaakaa miikla un piraadzini. Looooti, looooti garsiigi.
Vērtējums
Atbildēt
Kā ir ja pievieno sauso raugu? Cik daudz nepieciešams un kā pagatavot? Mums te svaigais raugs nav pieejams!
Vērtējums
Atbildēt
Kā ir ja pievieno sauso raugu? Cik daudz nepieciešams un kā pagatavot? Mums te svaigais raugs nav pieejams!
Vērtējums
Atbildēt
Kā ir ja pievieno sauso raugu? Cik daudz nepieciešams un kā pagatavot? Mums te svaigais raugs nav pieejams!
Vērtējums
Atbildēt
gardi un garsigi
Vērtējums
Atbildēt
Galīgi negaršo pēc speķa pīrāgiem...
Vērtējums
Atbildēt
fantastiski pīrādziņi XXL šajos ziemassvetkos Kanāriju salās tiek ēsti pēc šīs receptes!!!!
Vērtējums
Atbildēt
Super recepte!
Vērtējums
Atbildēt
paldies par recepti! ;)
Vērtējums
Atbildēt
Izdevās loti gardi:-)
Vērtējums
Atbildēt