Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Auzu pārslu, banānu cepumi

2012. gada 22. decembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
40 min
1. Sviestu putojam ar cukuru un olu līdz izveidojas krēmīga, viendabīga masa.
2. Pievienojam sablenderētu banānu ar citrona sulu. Samaisam.
3. Pievienojam sablenderētas auzu pārslas un sodu, izmaisam.
4. Beram klāt kokosa skaidiņas un kukurūzas miltus, pakāpeniski.
5. Maisam līdz masa ir stingra un ir iespējams izveidot rokās bumbiņas.
6. Izveidotās bumbiņas vienu daļu apviļāju kokosa skaidiņās un saplacināju.
7. Vienu daļu bumbiņas apviļāju kakao.
8. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 20 minūtēm.
9. Cepumi ir mīksti, viegli saldi, ļoti smaržīgi un garšīgi.
10. Labu apetīti!
Uz augšu