Komentāri par: Šokolādes kūka nozīmīgiem svētkiem

Liene 2013. gada 2. oktobris 15:21
izskatās jau gardi, bet domāju lai sanāk lētāk mascarpones vieta var ņemt letēku krēmsieru, ne? jo vajag veselu 1 kg tas ir ap 4 paciņām. tev jau tas krēmsiers vien ap 10 ls izmaksāja.
Liene Klintāja 2013. gada 2. augusts 15:01
Man tāds jautājums,vai taisot biskvītu,sviests pirms tam jāizkausē,vai nepieciesams tāds iztabas tempetatūrā?
Paldies!
Evita Pintane 2013. gada 2. augusts 01:28
Liels paldies par atbildi!!!!
Uzrakstiishu,kaa sanaaca!:)))
Evita Pintane 2013. gada 28. jūlijs 22:30
Super recepte,nevaru sagaidiit,lai kertos pie gatavoshanas!
Vai obligaati jaapievieno ruma ekstrakts?jo man personiigi nepatiik saldumi ar alkohola garshu!
Un veel,kad pievieno miltus,tie nav jaizsijaa caur sietinju?
un pec tam ir vnk jaasamaisa ieguutaa massa,vai jaaturpina ar mikseri?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes