Ķirbju - kakao kūka jeb marmora braunijs

5 1

Sastāvdaļas

  • Šokolādes mīklai:
  • 100 g šokolāde
  • 100 g sviests
  • 2 olas
  • 1 /2 glāze cukurs
  • 3 ēd.k kakao
  • 1 /2 glāze milti
  • 1 /4 tēj.k soda
  • Ķirbja mīklai:
  • 200 ml vārīta ķirbja biezenis
  • 100 g biezpiens
  • 1 ola
  • 50 g baltā šokolāde
  • 3 ēd.k cukurs
  • 1 tēj.k vaniļas cukurs
  • 4 ēd.k milti

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavojam šokolādes mīklu:
  2. Sviestu kopā ar šokolādi izkausējam.
  3. Olas ar cukuru saputojam līdz cukurs izkūst.
  4. Olās ieputojam šokolādi ar sviestu, kas izkausēti un padzisuši. Pievienojam kakao, sodu, miltus, visu kārtīgi izmaisam.
  5. Gatavojam ķirbja mīklu:
  6. Ķirbi nomizojam, sagriežam un izvāram mīkstu. Sablenderējam biezputrā.
  7. Ķirbja biezeni samaisam kopā ar biezpienu, pievienojam izkausētu, atdzesētu šokolādi.
  8. Putojot pievienojam olu. Kārtīgi saputojam, tad pievienojam miltus. Saputojam.
  9. Cepamtraukā, kas iesmērēts ar sviestu ielejam šokolādes mīklu.
  10. Virsū lejam ķirbja mīklu.
  11. Izlīdzinam.
  12. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 40-50 minūtes. Atkarīgs cik biezā kartā ir mīkla.
  13. Lūk, gatava ķirbju-kakao kūka jeb marmora braunijs.
  14. Mazliet padzesējam un tad izņemam no formas.
  15. Sagriežam...
  16. Mmmm, kas par gardumu. Kraukšķīga garoziņa un mīksts viducis. Divas garšas, divas krāsas, interesanti un gardi.
  17. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti