Ķirbja, makaronu sacepums

Sastāvdaļas

  • Ap 200 g makaroni
  • 200 g ķirbis
  • 1 sīpols
  • 1 paprika
  • 300 g biezpiens
  • 100 g skābais krējums
  • 1 ola
  • Garšvielas
  • Nedaudz kūpinata cūkgaļa, aromātam
  • Ap 50 g siers pārkaisīšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Sīpolu smalki sagriežam un apcepam eļļā līdz brūns, pievienojam sagrieztu kūpināto gaļu, apcepam līdz garšas savelkas.
  2. Makaronus izvāram sālsūdenī.
  3. Svaigu ķirbi sagriežam gabaliņos.
  4. Papriku sagriežam kubinos.
  5. Visu samaisam kopā.
  6. Olu, biezpienu, krējumu garšvielas samaisam kopā.
  7. Samaisam kopā visu un liekam cepamtraukā. Apsedzam ar foliju un cepam ap 200 grādiem ap 30 minūtēm.
  8. 5 minūtes pirms gatavības uzberam rīvētu sieru un vēl apcepam.
  9. Ļoti, ļoti gardi.
  10. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi