Biešu krēmzupa ar karamelizētiem ķiplokiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 biete
  • 1 /2 kālis
  • 4 ķiplokdaiviņas + pasniegšanai cik vēlas
  • Ķimenes
  • Timiāns
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 sīpols
  • 1 ēd.k sviests + 1 tēj.k brūnais cukurs karamelizēšanai
  • 100 g bezpiedevu jogurts + 100g pasniegšanai
  • Dilles

Pagatavošana

40 min.
  1. Katliņā liekam sagrieztu bieti un kāli. Pievienojam timiānu, ķimenes, pielejam ūdeni, lai dārzeņi nosegti.
  2. Vāram uz mazas uguns.
  3. Pa to laiku sasmalcinam sīpolu un ķiplokus, cepam uz pannas eļļā uz lielas uguns līdz apbrūnē, pievienojam katlā darzeņiem un turpinam vārīt.
  4. Pievienojam sāli, piparus, vāram līdz viss sāk šķīst.
  5. Gatavu sablenderējam, pievienojam jogurtu, izmaisam.
  6. Karamelizējam ķiplokus:
  7. Nomizotas ķiplokdaiviņas noblanšējam, nosusinam.
  8. Uz pannas liekam sviestu, cukuru un ķiplokdaiviņas.
  9. Cepam maisot līdz ķiploki apbrūnē.
  10. Pasniedzam zupu izdekorētu ar jogurtu, kurā iemaisam dilles un ieliekam karamelizētos ķiplokus.
  11. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi