Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu, paprikas krēmzupa

2012. gada 19. decembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
40 min
1. 1 sīpolu sagriežam un cepam eļļā, pievienojam sagrieztu papriku un uz lielas uguns apcepam 5 minūtes.
2. Katliņā liekam ceptos sīpolus ar papriku, sagrieztus tomātus, kartupeli, ķiplokus, garšvielas.
3. Pielejam nedaudz ūdeni. Vāram uz mazas uguns zem vāka līdz dārzeņi sāk šķīst.
4. Sablenderējam un pievienojam svaigo sieru, izmaisam.
5. Otru sīpolu smalki sagriežam un cepam eļļā līdz brūns. Pievienojam samaltu cūkgaļu un cepam ar garšvielām līdz gaļa mīksta.
6. Pasniedzam zupu ar malto gaļu.
7. Labu apetīti!
Uz augšu