Ķirbja krēmzupa ar piparkūkām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g ķirbis
  • 1 neliels burkāns
  • 1 liels apelsīns
  • 2 tēj.k vaniļas cukurs
  • Pāris krustnagliņas
  • Cukurs pēc garšas vai arī medus
  • Pāris piparkūkas pasniegšanai
  • 2 ēd.k saldais krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķirbi un burkānu smalki sagriežam.
  2. Apelsīnam norīvējam miziņu un mīkstumu sablenderējam.
  3. Izlaižam caur sietinu, lai atbrīvotos no apelsīna plēvītēm.
  4. Katliņā liekam sablenderēto apelsīnu un miziņu, pievienojam ķirbi un burkānu, cukuru (ja cukura vietā izmantojam medu, to liekam kad zupa gatava), vaniļas cukuru, krustgagliņas. Vāram uz mazas uguns zem vāka līdz burkāns un ķirbis mīksti, izņemam krustnagliņas.
  5. Sablenderējam.
  6. Pievienojam saldo krējumu, sablenderējam.
  7. Pasniedzam ar sasmalcinātām piparūkām.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi