Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbja krēmzupa ar piparkūkām

2012. gada 18. decembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Ķirbi un burkānu smalki sagriežam.
2. Apelsīnam norīvējam miziņu un mīkstumu sablenderējam.
3. Izlaižam caur sietinu, lai atbrīvotos no apelsīna plēvītēm.
4. Katliņā liekam sablenderēto apelsīnu un miziņu, pievienojam ķirbi un burkānu, cukuru (ja cukura vietā izmantojam medu, to liekam kad zupa gatava), vaniļas cukuru, krustgagliņas. Vāram uz mazas uguns zem vāka līdz burkāns un ķirbis mīksti, izņemam krustnagliņas.
5. Sablenderējam.
6. Pievienojam saldo krējumu, sablenderējam.
7. Pasniedzam ar sasmalcinātām piparūkām.
8. Labu apetīti!
Uz augšu