Ķirbja biezzupa ar gabaliņiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ķirbis
  • 1 neliels burkāns
  • 2 vidēja lieluma kartupeļi
  • 1 vidēja lieluma sīpols
  • 100 g kūpinata cūkgaļa, var jebkādu gaļu
  • 50 g kausētais siers
  • 1 /2 dzeltenā paprika
  • Garšvielas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavojam dārzeņus, nomazgājam, nomizojam.
  2. Burkānu un kartupeļus sagriežam mazos kubiņos.
  3. Pusi no sagrieztajiem burkāniem liekam katliņā ar ūdeni, vāram uz nelielas uguns 5 minūtes, tad pievienojam visus sagrieztos kartupeļus.
  4. Pievienojam sāli, piparus, lauru lapas un varam līdz viss mīksts. Tad izņemam ārā no ūdens, bet ūdeni nelejam ārā.
  5. Smalki sagriežam sīpolu un papirku.
  6. Papriku un pusi no sagrieztajiem sīpoliem liekam pannā ar eļļu un cepam līdz sīpoli skaisti brūni.
  7. Ūdenī, (kur vārījām kartupeļus un burkānus) liekam sagrieztu kubiņos ķirbi, atlikušos burkānus, apceptos sīpolus ar papriku un vāram līdz viss izšķīst.
  8. Sablenderējam. Pievienojam kausēto sieru un karsējam uz mazas uguns līdz siers izkūst, nogaršojam kā ar garšvielām.
  9. Atlikušos sīpolus cepam eļļā uz lielas uguns līdz skaisti brūni, pievienojam sagrieztu cūkgaļu un cepam ap 5 minūtēm.
  10. Zupā, kur izkausēts jau siers pievienojam sīpolus ar kūpināto gaļu un kartupeļus ar burkāniem, kas jau izvārīti, atlikti.
  11. Izmaisam.
  12. Pasniedzam.
  13. Labu apetīti!

Komentāri

ēriks 2015. gada 7. septembris 16:12
Ideāla recepte, pēc pāris reizēm var pagatavot 40 min, ja blenderis ar nerūsējoša tērauda kātu nav jāgaida lai atdziest :)
Dana 2015. gada 6. maijs 21:56
Zupa garšoja vienkārši " lieliski". Ļoti laba recepte. Paldies
Inga 2014. gada 30. novembris 16:30
Tā ideja par kūpināto cūkgaļu saceptu ar sīpolu - tas ir miljons! Es vēl šķīvī piebēru grauzdētas sēkliņas. Nu ļoti garšīgi! Citiem liksies visa kā par daudz, bet mums garšoja.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas