Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
F
Fraxis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienkārši lieliska recepte! Visas sastāvdaļas un proporcijas baigi labi sader kopā. Vienīgais, ko pamainīju, sāli nomērīju no strīķētas tējk. No pieredzes, labāk tomēr par maz, nekā par daudz! Un gala rezultātā nekāda vaina. :)
Sēklas 2 x samalu dzirnaviņas, lai būtu lielāka uzņemtā uzturvērtība, tas ir, lai tādas pašas neiznāktu laukā. Dēļ sēklās esošajām eļļām mīkla sanāk diezgan taukaina (nav tik ķepīga), tāpēc apsmērēt ar eļļu nav vajadzības, tik pacept vajag nedaudz ilgāk.
Kā garšvielas izmantoju: kanēli, kafiju, kardamonu.

Pirmajā reizē izmantoju: sezama sēklas, čia sēklas un magoņu sēklas, proporcijās 2:1:1. Domāju, ka izcepot sezama sēklu rūgtums sitīs cauri, bet izrādās magones lika par sevi patīkami manīt. :)
Otrajā reizē izmantoju: sezama sēklās, čia sēklas un ķirbju sēklas, proporcijās 3:2:1. Krekeri sanāca ar daudz neitrālāku garšu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ž
Žanna Panna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Krietni par daudz šķidrumu, līdz ar to miltus ari vajag krietni vairāk. Turklāt gala beigās mīkla ir gana ķepīga, lai to sakarīgi sagrieztu
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes