Sākums > Receptes > Uzkodas

Pupiņu, valriekstu pastēte manā izpildījumā

2012. gada 18. decembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
40 min
1. Vārītas pupiņas sablenderējam vai samaļam gaļas mašīnā. Sīpolu smalki sagriežam un apcepam eļlā līdz kārīgi brūns.
2. Pupiņu biezenim pievienojam ceptos sīpolus, eļļu vai sviestu,vēl sablenderējam.
3. Tad pievienojam kausēto sieru, garšvielas, atkal sablenderējam.
4. Valriekstus sablenderējam atsevišķā traukā līdz smalkām drupačām, tad tās iemaisam pupiņu biezenī.
5. Sadalīju divās daļās un vienā pievienoju ķiplokus izspietus caur spiedi. Gardi gan tā, gan tā.
6. Garša ļoti interesanta,tiešām garšīgi.
7. * Var pievienot ne tikai ceptus sīpolus, bet arī burkānus, sēnes, ko vien vēlas.
8. Labu apetīti!
Uz augšu