Pupiņu, valriekstu pastēte manā izpildījumā

3 1

Sastāvdaļas

  • Vārītas pupiņas 2 glāzes, man bija baltās, bet var ņemt jebkuras
  • Ap 70 g valrieksti
  • 50 g kausētais siers, bet var ņemt arī svaigo sieru
  • 1 /2 cepts sīpols
  • 1 ēd.k eļļa vai sviests
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas pēc vēlēšanās
  • Ķiploki

Pagatavošana

40 min.
  1. Vārītas pupiņas sablenderējam vai samaļam gaļas mašīnā. Sīpolu smalki sagriežam un apcepam eļlā līdz kārīgi brūns.
  2. Pupiņu biezenim pievienojam ceptos sīpolus, eļļu vai sviestu,vēl sablenderējam.
  3. Tad pievienojam kausēto sieru, garšvielas, atkal sablenderējam.
  4. Valriekstus sablenderējam atsevišķā traukā līdz smalkām drupačām, tad tās iemaisam pupiņu biezenī.
  5. Sadalīju divās daļās un vienā pievienoju ķiplokus izspietus caur spiedi. Gardi gan tā, gan tā.
  6. Garša ļoti interesanta,tiešām garšīgi.
  7. * Var pievienot ne tikai ceptus sīpolus, bet arī burkānus, sēnes, ko vien vēlas.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas