Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ķirbja deserta zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g riekstu ķirbis
  • Konservētas persiku pusītes ar visu sīrupu
  • 2 ēd.k medus
  • 2 ēd.k saldais krējums
  • Dekorēju es ar biešu ievārījumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķirbi sagriežam mazos gabalinos,liekam katliņā,pielejam persiku sīrupu,tik lai ķirbji līdz pusei būtu tajā.
  2. Vāram uz mazas uguns zem vāka.
  3. Kad ķirbis sāk šķīst ārā, tad gatavs. Pievienojam medu, izmaisam, sablenderējam.
  4. Pievienojam saldo krējumu un vienu persika pusīti, sablenderējam.
  5. Sanāk tik skaista krāsa.....
  6. Zupīti pasniedzam ar persika pusīti, kas apcepta nedaudz cepeškrāsnī, lai tā kļūtu nedaudz mīkstāka, maigāka.
  7. Vai nav kārdinoši.....
  8. Garša loti maiga, patīkama....
  9. Vislabāk garšo labi silta.
  10. Dekorēšana paliek katra paša ziņā...
  11. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas