Sākums > Receptes > Deserti

Ķirbja deserta zupa

2012. gada 18. decembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Ķirbi sagriežam mazos gabalinos,liekam katliņā,pielejam persiku sīrupu,tik lai ķirbji līdz pusei būtu tajā.
2. Vāram uz mazas uguns zem vāka.
3. Kad ķirbis sāk šķīst ārā, tad gatavs. Pievienojam medu, izmaisam, sablenderējam.
4. Pievienojam saldo krējumu un vienu persika pusīti, sablenderējam.
5. Sanāk tik skaista krāsa.....
6. Zupīti pasniedzam ar persika pusīti, kas apcepta nedaudz cepeškrāsnī, lai tā kļūtu nedaudz mīkstāka, maigāka.
7. Vai nav kārdinoši.....
8. Garša loti maiga, patīkama....
9. Vislabāk garšo labi silta.
10. Dekorēšana paliek katra paša ziņā...
11. Labu apetīti!
Uz augšu