Ķirbja deserta zupa

Sastāvdaļas

  • 200 g riekstu ķirbis
  • Konservētas persiku pusītes ar visu sīrupu
  • 2 ēd.k medus
  • 2 ēd.k saldais krējums
  • Dekorēju es ar biešu ievārījumu

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķirbi sagriežam mazos gabalinos,liekam katliņā,pielejam persiku sīrupu,tik lai ķirbji līdz pusei būtu tajā.
  2. Vāram uz mazas uguns zem vāka.
  3. Kad ķirbis sāk šķīst ārā, tad gatavs. Pievienojam medu, izmaisam, sablenderējam.
  4. Pievienojam saldo krējumu un vienu persika pusīti, sablenderējam.
  5. Sanāk tik skaista krāsa.....
  6. Zupīti pasniedzam ar persika pusīti, kas apcepta nedaudz cepeškrāsnī, lai tā kļūtu nedaudz mīkstāka, maigāka.
  7. Vai nav kārdinoši.....
  8. Garša loti maiga, patīkama....
  9. Vislabāk garšo labi silta.
  10. Dekorēšana paliek katra paša ziņā...
  11. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi