Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa gaļa ar dārzeņiem savā sulā

2005. gada 9. maijs
Foto: Arta
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriež palielos gabalos, apvārta garšvielās. Var ļaut, lai pamarinējas, var gatavot uzreiz.
2. Papriku sagriež platās strēmelēs.
3. Burkānus sagriež gabaliņos vai izmanto mazos burkāniņus.
4. Cepeša plēvē liek gaļu pamīšus ar papriku un burkāniem. Ja gribas, var likt arī gabalos sagrieztus cukīni vai baklažānus.
5. Cepeša plēvei aizsien galus, maisu liek uz aukstas pannas, augšpusē izdur dažus caurumiņus (citādi maiss sasprāgs) un liek uzkarsētā cepeškrāsnī.
6. Gatavo cepeškrāsnī 1,5h, apmēram 220 grādu temperatūrā.
7. Gatavu ēd ar kartupeļiem vai citām piedevām un dārzeņu salātiem.
Uz augšu