Saulainais kēkss

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze cukurs
  • 1 glāze mannā
  • 1 glāze kukurūzas milti
  • 1 glāze eļļa
  • 1 glāze kokosriekstu skaidiņas
  • 1 glāze bezpiedevu jogurts
  • 1 tēj.k soda
  • 1 ola
  • Pēc vēlēšanās žāvētie augļi, man bija žāvēti ananāsu gabaliņi
  • (Izmantotās glāzes tilpums 250 ml)

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā beram miltus, mannā, cukuru, kokosa skaidiņas, sodu, ananāsu gabaliņus, izmaisam.
  2. Pievienojam eļļu, jogurtu un olu. Izmaisam.
  3. Lejam ieeļļotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 30-40 minūtēm. Cepšanas laiks atkarīgs kādā formā cepam, ja forma lēzena, tad tas laiks samazinās, ja augsta, tad palielinās.
  4. Gatavs kēks ir skaisti brūns un iedurot kociņu, tas iznāk sauss.
  5. Nedaudz padzesējam un tad izņemam no formas.
  6. Ja vēlamies pārkaisam ar pūdercukuru, var arī pārliet ar glazūru, bet man jau šķiet, ka tas ir lieki, jo kēkss ir pietiekami mitrs.
  7. Un cik saulains kēkss ir iekšpusē....
  8. garša pasakaina.
  9. Lai labi garšo!

Komentāri

ieva 2015. gada 6. februāris 21:58
mannā gatavu vai no pakas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti