Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Saldā cepumu un kondensētā piena kūka

2012. gada 2. decembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
800 min
1. 2 paciņas epumus Selga sadrupina lielā bļodā,
2. pieliek ievārījumu un pievieno puskārbiņu kondensēto pienu. Visu samaisa.
3. Lielā apaļā kūku formā ieliek cepampapīru un ielej pagatavoto masu.
4. Atlikušo selgas paciņu katru no cepumiem salauž uz 4 daļām uzliek uz masas, kas ir formiņā un pa virsu uzlej atlikušo kondensēto pienu un liek cepeškrāsnī cepties uz 210 grādiem, 1,5h.
5. Pēc tam uz 10 h liec ledusskapī.
6. * Ja vēl nav gatavs un ir šķidrs pēc izcepšanas, leduskapī jātur 11 h, vai lidz rītam.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu