Sākums > Receptes > Salāti

Vistas salāti ar romiešu salātiem

2005. gada 20. aprīlis
Foto: Ilze Miķelsone
Pagatavošana
30 min
1. Vistas fileju sagriez nelielos kubiņos. Sakarsē pannā eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā ir zeltaini brūna. Traukā samaisi majonēzi, skābu krējumu, saspiestu ķiploku, sojas mērci un izspiestu citrona sulu, pieber sāli, piparus. Visu rūpīgi samaisi. Mandeļu skaidiņas apbrūnini sausā pannā. Notīrītus burkānus sarīvē rupjās skaidiņās. Saplūkā salātu lapas. Lielā traukā samaisi salātu lapas un pusi no sarīvētajiem burkāniem. Apceptajai vistas filejai pievieno samaisīto mērci un visu karsē, līdz parādās pirmie burbulīši. Tad karsto mērci ar vistu pievieno salātiem un samaisi. Liec šķīvjos, pārkaisi ar grauzdētām mandeļu skaidiņām un atlikušajām burkānu skaidiņām.
Uz augšu