Komentāri par: Divkrāsainais kēkss

Viktorija 2016. gada 30. augusts 13:32
Pirmajā reizē izcepu ideāli, otrajā vairs ne. Bet cukuru pus kg gan neliku
Viktorija 2016. gada 9. jūnijs 16:33
Izcepu ideāli un gardi!
Livsu 2016. gada 31. maijs 19:21
vai obligati japievieno cepamais pulveris???
Diana 2015. gada 9. decembris 19:04
Recepte laba,bet cepsanas laiks galigi garam. Man 220 grados 30 min keksins bija melns un pa vidu vel galigi skidrs. Pacepu vel kadas 25 min un tad vnk nacas griezt nost sadegusho garozu.
Anetuks. 2014. gada 22. janvāris 20:15
Ļoti garšīgi , tikai nesanāca tik glita forma :D : )
Signe 2013. gada 8. decembris 15:24
ļoti garšīgi un skaisti
kika 2013. gada 26. oktobris 12:07
loti gard
Sintux 2013. gada 27. janvāris 23:52
Garsigs! :)
Rita 2013. gada 27. janvāris 21:08
Lieliska recepte! Loti gards kekss sanaca! Paldies! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes