Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jauno kartupeļu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jaunie (Latvijā augušie) kartupeļi
  • Saldais krējums
  • Dilles
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Jaunos kartupeļus namazgā un notīra. Sagriež gabaliņos (lielākos kā zupai), liek verdošā ūdenī (cenšas liet pēc iespējas mazāku daudzumu), pieber sāli ( daudzums pēc savas izvēles). Ūdeni lej maz. Kad kartupeļi ir gatavi, pievieno saldo krējumu, uzkarsē. Pārber ar dillītēm. Var variēt, ja ūdens ir ielējies par daudz, to var noliet, var uztumēt ar miltiem.
  2. Garšigi vasarā no jauniem, nenobriedušiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas