Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Augļu tiramisu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12-15 cepumi Dāmu pirkstiņi
  • 50 ml apelsīnus sula + apelsīnu sula cepumu piesūcināšanai
  • 2 olas
  • 80 g cukura
  • 250 g Mascopone siera
  • 250 g vājpiena biezpiena
  • Zemene
  • Apelsīni
  • Kakao pulveris rotāšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

265 min.
  1. Cepumus, Dāmu pirkstiņi, piesūcina ar apelsīnu sulu. Izliek veidnē.
  2. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
  3. Bļodā olu dzeltenumus sakuļ kopā ar cukuru gaišā, pabiezā krēmveida masā.
  4. Olu dzeltenumu masā iemaisa Mascarpone sieru, kas sajaukts ar 50 ml apelsīnu sulas, vājpiena biezpienu un sagrieztiem zemeņu un apelsīnu gabaliņiem.
  5. Olu baltumus saputo stingrās putās un uzmanīgi iecilā Mascarpone krēmā.
  6. Krēmu vienmērīgi sadala pāri piesūcinātajiem cepumiem.
  7. Tiramisu stingri nosedz ar pārtikas plēvi un uz 4 stundām ieliek ledusskapī.
  8. Īsu brīdi pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao pulveri un rotā ar zemenēm un apelsīniem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA