Augļu tiramisu

2012. gada 9. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
265 min
1. Cepumus, Dāmu pirkstiņi, piesūcina ar apelsīnu sulu. Izliek veidnē.
2. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
3. Bļodā olu dzeltenumus sakuļ kopā ar cukuru gaišā, pabiezā krēmveida masā.
4. Olu dzeltenumu masā iemaisa Mascarpone sieru, kas sajaukts ar 50 ml apelsīnu sulas, vājpiena biezpienu un sagrieztiem zemeņu un apelsīnu gabaliņiem.
5. Olu baltumus saputo stingrās putās un uzmanīgi iecilā Mascarpone krēmā.
6. Krēmu vienmērīgi sadala pāri piesūcinātajiem cepumiem.
7. Tiramisu stingri nosedz ar pārtikas plēvi un uz 4 stundām ieliek ledusskapī.
8. Īsu brīdi pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao pulveri un rotā ar zemenēm un apelsīniem.

Labu apetīti!
Uz augšu