Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu stilbiņi katlā

2012. gada 9. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
70 min
1. Sākumā vistu stilbiņu sakarsētā pannā viegli apcep un kārto katlā, kur notiks visa šmorēšana.
2. Pārkaisa ar garšvielām. Sāli, kaltētiem zaļumiem, pipariem. Pievieno smaržīgos piparus un lauru lapas.
3. Notīra sīpolu, burkānu un ķiploku.
4. Burkānu sarīvē un liek katlā, sīpolu un ķiplokus sakapā un arī pievieno katlam.
5. Pēc tam pārlej ar ūdeni, tā lai nedaudz apsedz.
6. Liek sākumā uz lielas uguns, līdz pirmajam burbulim, pēc tam uz mazas un sautē apmēram 30-45 minūtes.
7. Pēc tam pievieno krējumu un pasautē vēl 15 minūtes.
8. P.S. Var arī patumēt ar miltiem.
9. Labu apetīti!
Uz augšu