Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistu stilbiņi katlā

Vistu stilbiņi katlā

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas stilbiņu
  • 1 paliels sīpols
  • 1 vidēji liels burkāns
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 200 ml skābā krējuma
  • Garšvielas:
  • Sāls
  • Pipari
  • Smaržīgie pipari
  • Kaltēti zaļumi
  • Lauru lapas
  • Cukurs
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Sākumā vistu stilbiņu sakarsētā pannā viegli apcep un kārto katlā, kur notiks visa šmorēšana.
  2. Pārkaisa ar garšvielām. Sāli, kaltētiem zaļumiem, pipariem. Pievieno smaržīgos piparus un lauru lapas.
  3. Notīra sīpolu, burkānu un ķiploku.
  4. Burkānu sarīvē un liek katlā, sīpolu un ķiplokus sakapā un arī pievieno katlam.
  5. Pēc tam pārlej ar ūdeni, tā lai nedaudz apsedz.
  6. Liek sākumā uz lielas uguns, līdz pirmajam burbulim, pēc tam uz mazas un sautē apmēram 30-45 minūtes.
  7. Pēc tam pievieno krējumu un pasautē vēl 15 minūtes.
  8. P.S. Var arī patumēt ar miltiem.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas