Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Kartupeļu biezeņa un siera pankūkas

Kartupeļu biezeņa un siera pankūkas

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 ml piena
  • 125 g kartupeļu biezputras pulvera
  • 200 g Ementāles siera (rīvēta)
  • 2 olas
  • Sāls un pipari
  • 3 ēd. k. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katlā uzvāra pienu. Pievieno kartupeļu pulveri un maisa, lai nerodas kunkuļi. Kad biezenis kļūst viendabīgs, karstumu samazina, pievieno rīvēto sieru, olas, sāli un piparus. Maisa un dažas minūtes karsē.
  2. Pannā sakarsē eļļu. No biezeņa izveido nelielas pankūkas un cep no katras puses 3-4 minūtes līdz tās kļūst brūnganas.
  3. Pasniedz siltas ar skābu krējumu vai ievārījumu.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas