Kartupeļu biezeņa un siera pankūkas

3 1

Sastāvdaļas

  • 350 ml piena
  • 125 g kartupeļu biezputras pulvera
  • 200 g Ementāles siera (rīvēta)
  • 2 olas
  • Sāls un pipari
  • 3 ēd. k. eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katlā uzvāra pienu. Pievieno kartupeļu pulveri un maisa, lai nerodas kunkuļi. Kad biezenis kļūst viendabīgs, karstumu samazina, pievieno rīvēto sieru, olas, sāli un piparus. Maisa un dažas minūtes karsē.
  2. Pannā sakarsē eļļu. No biezeņa izveido nelielas pankūkas un cep no katras puses 3-4 minūtes līdz tās kļūst brūnganas.
  3. Pasniedz siltas ar skābu krējumu vai ievārījumu.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis