Šokolādes "muffini"

2012. gada 7. novembris
Foto: Baiba Antonoviča
Pagatavošana
40 min
1. Ar mikseri sajauc kopā sviestu un vaniļu (sviestam pirms tam jābūt mīkstam, istabas temperatūrā), līdz masa kļūst mīksta un viegla.
2. Atsevišķā traukā sakuļ olas, pievieno cukuru, pienu sakuļ un iejauc sviesta masā.
3. Citā traukā sajauc kakao, pusi no šokolādes, miltus, sodu un sāli.
4. Izmaisa un tad pievieno olu - sviesta masu un izmaisa kamēr vienmērīga mīkla.
5. Ietaukotās formiņās sadala masu vienmērīgi un pārkaisa ar garnējumu.
6. Uzsilda krāsni apmēram uz 180 - 200 grādiem (atkarīgs vai ar ventilatoru vai bez) un cep 20 - 30 min.
7. Pārbauda vai gatavs ar zobubakstāmo. Ja vidus krietni pacēlies un sauss, ir gatavs.
8. Labu apetīti!
Uz augšu