Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes "muffini"

Šokolādes "muffini"

FOTO: Baiba Antonoviča

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Masai:
  • 170 g kakao pulvera
  • 3 olas
  • 2 glāzes miltu (glāze 250 ml)
  • 250 g šokolādes (sasmalcināta)
  • 125 g cukura
  • 2 tējkarotes sodas (var arī cepampulveri izmantot)
  • 330 ml piena (var arī nedaudz vairāk)
  • 6 ēdamkarotes eļļas vai 150 g sviesta (es izmantoju sviestu)
  • 1 tējkarote vaniļas
  • 1 /2 tējkarote sāls
  • Garnējumam: pēc izvēles, es izmantoju
  • Šokolāde
  • Šokolādes brokastu pārslas
  • Rieksti
  • M&M's konfektes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ar mikseri sajauc kopā sviestu un vaniļu (sviestam pirms tam jābūt mīkstam, istabas temperatūrā), līdz masa kļūst mīksta un viegla.
  2. Atsevišķā traukā sakuļ olas, pievieno cukuru, pienu sakuļ un iejauc sviesta masā.
  3. Citā traukā sajauc kakao, pusi no šokolādes, miltus, sodu un sāli.
  4. Izmaisa un tad pievieno olu - sviesta masu un izmaisa kamēr vienmērīga mīkla.
  5. Ietaukotās formiņās sadala masu vienmērīgi un pārkaisa ar garnējumu.
  6. Uzsilda krāsni apmēram uz 180 - 200 grādiem (atkarīgs vai ar ventilatoru vai bez) un cep 20 - 30 min.
  7. Pārbauda vai gatavs ar zobubakstāmo. Ja vidus krietni pacēlies un sauss, ir gatavs.
  8. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA