Žagariņi - cepumi

Sastāvdaļas

  • 2 Olas
  • 5 ēdamkarotes cukurs
  • 6 ēdamkarotes skābais krējums
  • Milti
  • Eļļa
  • Cepamais pulveris
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

50 min.
  1. Liek traukā 2 olas, pievieno cukuru un cepamo pulveri. Visu samaisa.
  2. Pēc tam pievieno krējumu un miltus. Visu samaisa līdz izveidojas viendabīga mīkla.
  3. Mazā katliņā (pēc izvēles) ielej eļļu, lai katliņš būtu vismaz līdz pusei pilns.
  4. Liek mīklu katliņā un cep žagariņus, kamēr paliek brūni.
  5. Pēc tam apber ar pūdercukuru un pasniedz pie tējas vai kafijas.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

anna 2016. gada 8. augusts 23:42
man izdevas,loti garsigi
LoritaBi 2015. gada 18. decembris 08:41
Es šos vai citus cepumus taisīšu uz šiem Ziemassvētkiem!!! <3
Evuxx 2014. gada 18. janvāris 15:36
Burvīgiņi, ļoti garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi