Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Selgas cepumu un biezpiena torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumi
  • 100 g saldā biezpiena masa
  • 100 g šokolāde
  • Mazliet piens
  • Mazliet marmelāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

260 min.
  1. Selgas cepumus ātri pamērcē pienā un liek uz šķīvja.
  2. Biezpienu sajauc ar marmelādi un smērē virsū cepumiem.
  3. Tad atkal liek cepumus, kas pamērcēti pienā.
  4. Tā turpina, cik vien augstu vēlas.
  5. Kad tas ir izdarīts, izkausē šokolādi un pārlej pār virsu.
  6. Kūku liek ledusskapī, kamēr kļūst auksta un cieta.
  7. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas