Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Želejas tārpi Helovīnam

Želejas tārpi Helovīnam

FOTO: Agita Jurgevica

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums želejas pulvera ar augļu garšu
  • 5 g želatīna
  • Ūdens
  • Kokteiļu salmiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Uzvāra ūdeni.
  2. Salmiņus ieliek karstē, bet ne verdošā ūdenī, pēc 2 minūtēm salmiņus izvelk ārā un saliek dziļā, tukšā traukā - glāzē, lai stāv taisni. Lai tie nekustētos, vai nu traukam jābūt pietiekami šauram, vai salmiņi visi kopā jāaptin ar gumiju.
  3. Sajauc pēc norādījumiem sauso želejas maisījumu + pievieno vēl nedaudz želatīna.
  4. Lej sagatavoto maisījumu salmiņos - lej neskatoties uz to, ka pa apakšu daļa šķidruma iztek ārā.
  5. Liek visu ledusskapī, lai želeja ātrāk sastingst.
  6. Kad želeja sarecējusi, salmiņus izņem no ledusskapja un lēnām izspiež "tārpiņus" no tiem.

    Lai izdodas!
    Kad želeja sarecējusi, salmiņus izņem no ledusskapja un lēnā...

    FOTO: Agita Jurgevica

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA