Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Banānu un ābolu plātsmaize ar riekstiem

Banānu un ābolu plātsmaize ar riekstiem

FOTO: Kristine Osipova

Sastāvdaļu daudzums var variēt atkarībā no pannas lieluma; ja nepieciešams, visu liek dubultā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s kefīra
  • 1/2 tējk. sodas
  • 2 glāze/s izsijātu miltu
  • 4 olas
  • 50 g maltu zemesriekstu
  • 2 banāni
  • Vaniļas cukurs
  • 1 kg ābolu
  • Vaniļas cukurs
  • Cukurs
  • Skābais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sajauc olu ar cukuru un sodu. Pievieno kefīru. Pievieno izsijātus miltus. Pievieno zemesriekstus. Visu kārtīgi samaisa
  2. Sagatavo pannu ar cepamo papīru. Ieklāj mīklu pannā. Pa virsu liek sagrieztus banānus un sarīvētus ābolus.
  3. Liek cepties 200 grādos uz 10-15 min. Pa to laiku samaisa kopā skābo krējumu, olas un cukuru.
  4. Kūku izņem no krāsns un aplej ar skābā krējuma masu. Pārkaisa visu ar kanēli un liek cepties uz 25-30 min. Gatavību pārbauda ar kociņu (ja nelīp klāt, - ir gatavs).

    Labu apetīti!
    Kūku izņem no krāsns un aplej ar skābā krējuma masu. Pārkais...

    FOTO: Kristine Osipova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA