Lavaša veltnis ar ķimeņu biezpienu

Sastāvdaļas

  • Lavaša maize
  • 200 g vājpiena biezpiena
  • Ēdamkarote ķimeņu
  • Sāls2 ēdamkarotes baltā jogurta

Pagatavošana

20 min.
  1. Biezpienam pievieno jogurtu, sāli, ķimenes un visu sajauc. Lavašu izklāj uz dēlīša un pārklāj ar biezpiena masu. Lavašu satin stingrā veltnī, novieto uz koka dēlīša, nedaudz noslogo un liek ledusskapī uz divām stundām. atdzisušo veltni sagriež slīpās šķēlēs un kārto uz šķīvja.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi