Ceptu ābolu un brī siera deserts

Sastāvdaļas

  • 5 āboli (skābi)
  • 3 ēdamkarotes sviests
  • 1 kg Brī siers
  • Persiku–Kaukāza plūmīšu (vai cits salds) ievārījums

Pagatavošana

30 min.
  1. Ābolus nomizo, griež šķēlēs un uz pannas apcep sviestā. Kad āboli apcepušies, virsū liek veselu rituli Brī siera. Uzliek vāku un cep, līdz siera iekšpuse mīksta, bet baktēriju apmale vēl cieta.
  2. Sieru servē kopā ar ceptajiem āboliem, virsū liek ievārījumu. Ēd, kamēr siers karsts. Gardi!
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi