Vistas gaļas salāti ar ķirbjiem

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes marinētu ķirbju
  • Vārīta vistas gaļa
  • 2 saldskābi āboli
  • 4 cieti vārītas olas
  • Želejas mērcei
  • 1 tējkarote želatīna
  • 1 glāze ābolu sulas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizotus ābolus sagriež plānās daiviņās, olas - ripiņās, vistas gaļu - kubiciņos. Salātus pārlej ar pussarecējušu želeju (želatīnu uzbriedina 1/2 glāzē no paredzētās ābolu sulas. Uzbriedušo želatīnu pievieno pārejai ābolu sulai).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi