Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena deserts ar kramelizētiem augļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g saldais krējums
  • Nedaudz cukurs
  • 1 paciņa biezpiens
  • 2 paciņas Selgas cepumi
  • 2 bumbieri
  • 1 ābols
  • 50 g tumšais rums
  • Kardamons
  • Kurkuma
  • Karija pulveris
  • Ingvers vai ingvera pulveris
  • Vaniļas cukurs
  • Apelsīna miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ar roku saputo saldo krējumu ar cukuru, bet tā lai nav stingras putas. Masu sajauc kopā ar biezpienu un uz 15 min liek ledusskapī.
  2. Uz pannas eļļā apcep gabaliņos sagrieztus bumbierus un ābolu, pievieno cukuru. Pieliek mazliet svaigi sagriezta ingvera vai ingvera pulveri, pieber nedaudz kurkumas, karija pulvera, kardamona, vaniļas cukura un pielej rumu. Pievieno sasmalcinātu apelsīna miziņu.
  3. Cepumus sadrupina, pāri kārto atdzesēto biezpiena masu un pa virsu liek karamelizētos augļus.
  4. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA