Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vidusjūras dārzeņu zupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personām:
  • 2 lieli sīpoli
  • 6 kartupeļi
  • 2 gab. paprika (zaļā vai sarkanā)
  • 2 baklažāni
  • 1 burkāns
  • 500 g tomāti
  • 3 ēdamkarotes olīveļļa
  • 1 selerijas kāts
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā un sagatavo dārzeņus - sagriež baklažānus kubiņos, kārto traukā, pārkaisa ar sāli, noliek maliņā, lai izdala sulu. Sagriež sīpolus palielos kubiņos. Nomizo un sagriež kubiņos arī kartupeļus, tāpat arī papriku.Noskalo nostāvējušos baklažānus.
  2. Katliņā sakarsē 2 ēdamkarotes olīveļļas un apcep seleriju, sagrieztu smalkos kubiņos, kā arī sasmalcinātus burkānus un tomātus; pēc tam pievieno baklažānus, papriku, kartupeļus un sīpolus. Pievieno sāli un piparus. Uzlej ūdeni tā, lai nosedz dārzeņus; pievieno nedaudz olīveļļas, katliņam uzliek vāku, un vāra visu uz vidējas liesmas 10 minūtes no vārīšanās brīža. Gatavs!
  3. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA