Vidusjūras dārzeņu zupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 personām:
  • 2 lieli sīpoli
  • 6 kartupeļi
  • 2 gab. paprika (zaļā vai sarkanā)
  • 2 baklažāni
  • 1 burkāns
  • 500 g tomāti
  • 3 ēdamkarotes olīveļļa
  • 1 selerijas kāts
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā un sagatavo dārzeņus - sagriež baklažānus kubiņos, kārto traukā, pārkaisa ar sāli, noliek maliņā, lai izdala sulu. Sagriež sīpolus palielos kubiņos. Nomizo un sagriež kubiņos arī kartupeļus, tāpat arī papriku.Noskalo nostāvējušos baklažānus.
  2. Katliņā sakarsē 2 ēdamkarotes olīveļļas un apcep seleriju, sagrieztu smalkos kubiņos, kā arī sasmalcinātus burkānus un tomātus; pēc tam pievieno baklažānus, papriku, kartupeļus un sīpolus. Pievieno sāli un piparus. Uzlej ūdeni tā, lai nosedz dārzeņus; pievieno nedaudz olīveļļas, katliņam uzliek vāku, un vāra visu uz vidējas liesmas 10 minūtes no vārīšanās brīža. Gatavs!
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi