Lasis ar dārzeņiem un sparģeļiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 laša fileja (aptuveni 600 g)
  • 12 gab. sparģeļi
  • 1 mazs puravs
  • 1 kartupelis
  • 2 ēdamkarotes medus vai ābolu etiķis
  • 2 ēdamkarotes olīveļļa
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Lasi sadala garenās daiviņās, lai katra būtu aptuveni 150 g. Notīra dārzeņus. Puravu un kartupeli sagriež kubiņos. Sparģeļiem nogriež galotnītes, un pārgriež gareniski.
  2. Uzkarsētā pannā lej olīveļļu, 2-3 ēdamkarotes ūdens, pievieno šķipsniņu sāls, kā arī sagrieztos dārzeņus. Uz palielas liesmas sutina 10 min.
  3. Pa to laiku sagatavo lasi. Cepamajā veidnē ielej nedaudz olīveļļas, ieliek lasi, pārkaisa ar sāli un apsmidzina ar pusglāzi ūdenī izmaisīta etiķa. Pārklāj ar alumīnija plēvi un cept 5 minūtes 200 grādos. Pēc tam lasi apgriež otrādi un cep vēl 5 min.
  4. Pievieno dārzeņus un cep vēl 3 minūtes. Atstāj ievilkties krāsnī uz neilgu laiku - aptuveni 5 min.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi