Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pikantie makaroni ar garnelēm un cukīni

2012. gada 3. oktobris
Foto: Nadina Biondo
Pagatavošana
40 min
1. Uz nelielas liesmas novieto pannu, to uzsilda, uzlej olīveļļu un pievieno ķiploka daiviņu. Ja garneles ir svaigas, tad tās notīra un pievieno ķiplokiem. Uz mazas liesmas sutina 10 min. Ja garneles ir saldētas, tad tās pievieno pašās beigās. Pievieno cukīni, sagrieztus šaurās, īsās strēmelītēs un tomātus bez miziņas, sagrieztus kubiņos. Apmaisa un ļauj pasutināties 10 min.
2. Pa to laiku uzvāra makaronus.
3. Dārzeņiem pievieno sāli, čili piparu, pētersīļus un garneles (ja saldētas). Visu samaisa un uz lielas liesmas, nepārtraukti maisot, sutina 5 min. Pievieno izvārītus makaronus. Pasniedz nekavējoties, pārlejot ar pāris pilieniem svaigas olīveļļas.
4. Labu apetīti!
Uz augšu