Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantie makaroni ar garnelēm un cukīni

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 personām:
  • 200 g makaroni
  • 100 g garneles
  • 2 nelieli cukīni
  • 5 ķiršu tomātiņi vai 2 parastie vidēja lieluma tomāti bez miziņas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Saišķītis pētersīļi
  • 5 ēdamkarotes olīveļļa
  • 1 /2 mazs čili pipars
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz nelielas liesmas novieto pannu, to uzsilda, uzlej olīveļļu un pievieno ķiploka daiviņu. Ja garneles ir svaigas, tad tās notīra un pievieno ķiplokiem. Uz mazas liesmas sutina 10 min. Ja garneles ir saldētas, tad tās pievieno pašās beigās. Pievieno cukīni, sagrieztus šaurās, īsās strēmelītēs un tomātus bez miziņas, sagrieztus kubiņos. Apmaisa un ļauj pasutināties 10 min.
  2. Pa to laiku uzvāra makaronus.
  3. Dārzeņiem pievieno sāli, čili piparu, pētersīļus un garneles (ja saldētas). Visu samaisa un uz lielas liesmas, nepārtraukti maisot, sutina 5 min. Pievieno izvārītus makaronus. Pasniedz nekavējoties, pārlejot ar pāris pilieniem svaigas olīveļļas.
  4. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA