Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
5
Jaunākie Vecākie
L
Lotite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gatavoju 6o regulari. Man ljoti gar6o! Jaa jaa un ir gandriz kaa Ganbei, gandriiz.. jo kaa zinaams katrai saimniecei sanak drusku at6kjirigi. Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Inese ja esi ēdusi GanBei ziedkāpostus singapūras gaumē, tad uztaisot šos ,viņi būs tādi paši??? man viņi ļoti garšo, bet bail taisīt pēc šīs receptes, jo nav pārliecības ka garšos tāpat kā GanBei. ..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti, ļoti labs! Nu zinu, kā taisa kraukšķīgos dārzeņus GanBei :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
maruta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mhh, silti ziedkāposti (pusceļā) -apcepti miltos man patika labāk nekā gala rezūltāts. Man personīgi nepatīk saldskābo mērču garša, bet tas ir gaumes jautājums.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Ramona
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izcili! Taisīšu vēl:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes