Šokolādes kūka mikroviļņu krāsnī

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 4 ēdamkarotes cukurs
  • 4 ēdamkarotes milti
  • 2 ēdamkarotes kakao pulveris
  • 3 ēdamkarotes piens
  • 3 ēdamkarotes sviests/margarīns
  • 1 /2 tējkarote soda
  • Šokolāde vai kanēlis dekoram

Pagatavošana

15 min.
  1. Izkausē sviestu/margarīnu. Ja vēlas, atsevišķā traukā izkausē nedaudz šokolādes, ar ko vēlāk rotās kūku.
  2. Sajauc cukuru, miltus, kakao pulveri un sodu. Pievienot olu, pienu un izkausēto sviestu/margarīnu. Kārtīgi samaisa, un masu ielej formā, ko var likt mikroviļņu krāsnī.
  3. Mikroviļņu krāsni ieslēdz uz visu jaudu, un liek kūku iekšā uz 3 minūtēm.
  4. Dekorē ar izkausēto šokolādi vai kanēli.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi