Komentāri par: Ābolkūka ar skābo krējumu, kanēli un bērnības garšu

Zita Bojāre 2017. gada 13. decembris 16:28
Jacep gan ilgak par 20 min.
Zita Bojāre 2017. gada 13. decembris 16:24
Izcepu.Sanaca SUPPPERIGA.Cepot smarzoja visa virtuve.Loti smarzoja taja bridi,kad griezu ara no formas.paldies,Mairita !!!
Lāsma Mangulsone 2016. gada 10. janvāris 22:19
Ļoti garšīga kūka sanāca, cepu ar rabarberiem un krējumu, sanāca sulīga.Jācep gan ilgāk.
Aija 2015. gada 8. novembris 16:54
Ļoti garšīga kūka! :)
anete 2014. gada 3. janvāris 12:59
var teikt kad si abolkukas recepte visiem noderes un visi bu apmierinati!!
annete 2014. gada 3. janvāris 12:57
m loti garsigi
Skaidrite 2013. gada 24. oktobris 17:08
Recepte ir loti vienkarsa.Kuka sanaca laba.
Kritika-nepareizi noradits cepsanas laiks,es cepu 190 grados 35-40 min,tikai tad bija gatava.
Inga 2013. gada 6. oktobris 13:20
Ļoti garšīgis sanāca kūka!
Lita 2013. gada 12. aprīlis 21:40
To pašu kūku var taisīt arī bez skābā krējuma, pievienojot cepampulveri vai sodu, kā arī ābolus var aizstāt ar rabarberiem u.c. Lai kūka nebūtu jāgriež otrādi var daļu ābolu sabērt apakšā, uzliet mīklu un tad pārējos ābolus pa virsu un pārkaisa ar cukuru pēc patikas.
Anna 2012. gada 28. oktobris 11:38
Burvīga recepte ! visiem garšoja, ideāli :)
Maara 2012. gada 24. septembris 22:04
Tiešām ātra un viegla recepte. Man likās mazliet par saldu. Paldies
Kristîne 2012. gada 24. septembris 18:02
Lieliska recepte. Vienkārši pagatavojama. Paaaldiesss.:)) Iesaku pamēģināt ari citiem.
Maruta 2012. gada 24. septembris 07:26
Garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes