Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Mandeļu - medus trīsstūrīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • Mīklai:
  • 200 g sviests
  • 100 g cukurs
  • 250 -300 g milti
  • Virsiņai:
  • 50 g sviests
  • 75 g cukurs
  • 1 -2 ēdamkarotes medus
  • 3 ēdamkarotes piens
  • 100 g (1 paciņa) mandeļu skaidiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

145 min.
  1. Sākumā sagatavo mīklu. Bļodā izsijā miltus, tajos liek sadrupinātu sviestu un cukuru. Visu samīca viendabīgā masā. Saripina bumbu un, ietītu pārtikas plēvē, to liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
  2. Kad mīkla nostāvējusies, var gatavot virskārtu. Sviestu ieliek katliņā kopā ar cukuru, medu un pienu. Vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes. Ņem nost no uguns, liek klāt mandeļu skaidas. Mazliet padzesē.
  3. Pannā uz cepamā papīra izlīdzina mīklu, klāj virsū sagatavoto masu. Liek uz 200 grādiem sakarsētā krāsni (ja ar konvektoru, grādus jāliek mazāk). Cep, līdz virsiņa apbrūnējusi, tad ņem laukā un sagriež mīklu trīsstūrīšos, kamēr vēl silta (iesaku lietot picas nazi). Atdzesē, bauda un slavē.
  4. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas