Speķis etiķa marinādē

Sastāvdaļas

  • 250 g 9% etiķis
  • 2 litri ūdens
  • 1 kg svaigs speķis
  • Maisījumam:
  • 4 ēd.k. saspiesti ķiploki
  • 4 ēd.k. eļļa
  • 4 ēd.k. sāls
  • Malti melnie pipari
  • Smalki sagriezti pētersīļi
  • Dilles

Pagatavošana

60 min.
  1. Speķi vāra ūdenī ar etiķi 15 minūtes. Noņem no uguns un tajā pašā marinādē atdzesē.
  2. Ieliek speķi dziļā bļodā un visu apsmērē ar maisījumu, ja resnaki gabali, tad gaļu sagriež šķērsām un arī iesmērē.
  3. Ietinam follijā un liekam uz diennakti saldētavā.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi